کینوا سه رنگ ارگانیک 250 گرمی OAB

کینوا

 جز دانه های گیاهی با ارزش غذایی بسیار بالاست که به عنوان منبع غنی فیبر و پروتئین شناخته می شود. این محصول با قدمتی بیش از پنج‌هزار سال، گیاه بومی کوه‌های آند در بولیوی، شیلی و پرو می باشد که اکنون در آمریکای جنوبی در سطح وسیعی در حال کشت است و در سال های اخیر به عنوان یکی از جایگزین های سالم تر و جذاب‌ تر گندم و جو در کشورهای غربی شناخته شده است.گیاه کینوا، گیاهی مقاوم به شرایط کم‌آبی و شوری است. در ایران برای نخستین بار در سال 1392 به صورت آزمایشی، دانشکده کشاورزی دانشگاه گرگان به‌ صورت  به کشت این محصول پرداخت که پس از بررسی ها انجام شده مناطق جیرفت، کرج، اهواز و ایرانشهر مساعد کشت کینوا ارزیابی شدند و در سال 1394 مزارع ترویجی کینوا در شهرستان اندیمشک، استان خوزستان و در شهرستان‌های دلگان و ایرانشهر، سیستان و بلوچستان توسط کشاورزان کشت و برداشت شد. این ماده غذایی به موجب ترکیبات بسیار مقوی خود می تواند جایگزین مناسبی برای برنج و گندم باشد، همچنین میزان  پروتئین موجود در کینوا بیش از دو برابر مقدار موجود در برنج و جو است. این دانه گیاهی دارای منبع خوبی از کلسیم، منیزیم و منگنز، مقدار زیادی از ویتامین B و ویتامین E و انواع مختلف فیبرها می باشد. طعم خوشمزه و حالت کرمدار پس از پخت کینوا باعث می شود در انواع خوراکی ها و دسرها مورد استفاده قرار گیرد. افرادی که مشکلات گوارشی دارند، مصرف کینوا بهترین گزینه برای آنها می باشد چراکه این دانه گیاهی نسبت به دیگر غلات، فاقد گلوتن است. همچنین کینوا منبع غنی از آهن، فسفر، اُمگا 3 است که برای متعادل کردن قند خون و کنترل دیابت بسیار مفید می باشد. از طرفی این دانه گیاهی در کاهش کلسترول و لاغری نقش بسزایی دارد و سلامت قلب را حفظ می کند چراکه محتوای محلول فیبری کینوا به کبد کمک می کند تا از کلسترول ذخیره شده بدن استفاده کند و سطح آن را کاهش دهد.

جدول زیر ارزش غذایی 100 گرم کینوا سفید را نشان می دهد.

ارزش غذایی 100 گرم کینوا سه رنگ
انرژی380 کالری
کربوهیدرات70 گرم
شکر0 گرم
فیبر رژیمی6 گرم
پروتئین14 گرم
چربی6 گرم
ویتامین A0 میلی گرم
آهن9 میلی گرم
کلسیم65 میلی گرم

 

از دیگر فواید این دانه گیاهی می توان به موارد زیر اشاره داشت.


لوبیا چیتی ارگانیک 900 گرمی دارامان

لوبیا چیتی که به آن لوبیای رومی نیز می گویند، یکی از انواع لوبیاها و گیاهان دولپه‌ای است که حاوی خواص بسیار زیادی می باشد. آمینواسید فراوان موجود در این گیاه آن را به یک منبع مناسب برای تامین پروتئین تبدیل کرده است. مقدار فیبر موجود در لوبیای چیتی از سایر لوبیاها بیشتر می باشد. علاوه بر این لوبیا چیتی منبع عظیمی از ویتامین های مختلف، آهن، مواد معدنی و پروتئین ها است. در مقایسه با انواع مختلف لوبیا، لوبیا چیتی حاوی قند کمتری است و به عننوان ماده غذایی فاقد کلسترول می باشد. مقدار پروتئین موجود در لوبیا چیتی، نسبت به انواع دیگر لوبیا بیشتر است، ترکیبات حاوی مواد معدنی چون تیامین، منیزیم، نیاسین و فسفر لوبیا چیتی باعث پیشگیری از ابتلاء به اختلالات کلیوی و پوکی استخوان می گردد. فیبر غنی لوبیا چیتی میزان ترشح  لپتین در خون را کاهش داده که به موجب آن اشتها غذایی را کاهش می دهد وعاملی در پیشگیری از یبوست و بهبود ناراحتی های گوارشی مختلف مثل سندرم شکم می باشد. جدول زیر ارزش غدایی 100 گرم لوبیا چیتی را نشان می دهد. 

 

ارزش غذایی موجود در 100 گرم لوبیا چیتی
انرژی347 کالری
چربی1.2 گرم
کلسترول0 گرم
سدیم12 میلی گرم
پتاسیم1.393 میلی گرم
کربوهیدرات63 گرم
پروتئین21 گرم
ویتامین A0 درصد
ویتامین C10 درصد
ویتامین B625 درصد
منیزیم44 درصد

 

 از دیگر خواص موجود در لوبیا چیتی می توان به موارد زیر اشاره داشت:

مضرات:

  • با تمام خواص مفید لوبیا چیتی، مصرف مداوم و زیاد این ماده غذایی موجب نفخ آوری و مشکلات گوارشی می گردد.

چای سیاه Oriental Eve ارگانیک 100 گرمی تیلند

چای, نوشیدنی است که بیشترین مصرف را بعد از آب در تمام دنیا دارد و داری خواص بسیاری می باشد که در جلوگیری و درمان بیماری ها می تواند بسیار مفید واقع شود. چای سیاه که پر استفاده ترین چای در دنیا است, همان چای سبز است که برگهایش را بیشتر خشک میکنند, و این کار باعث میشود طعم و رنگ آن تغییر کند. چای سیاه و سبز هر دو محصول گیاهی به نام کاملیا سینسیس هستند که با دو روش متفاوت عمل آوری می شوند. چینی ها چای سیاه را «چای سرخ» می نامند زیرا رنگ مایع دم کرده ی آن سرخ است و غربی ها هم آن را «چای سیاه» می گویند چون برگ های چایی که معمولا دم می کنند به رنگ مشکی است. این نوشیدنی دارای آنتی‌اکسیدان و مواد مغذی گیاهی است که می‌تواند به زدودن سموم و درمان جسم کمک کند. چای سیاه Oriental Eve ترکیبی منحصر به فرد از چای سیاه و سبز به همراه توت فرنگی طبیعی و افزودن گلبرگ های رنگارنگ گل باعث افزایش ارزش این چای می باشد. این چای از چای سیاه, چای سبزگلبرگ گل رزشکوفه گل ذرت, عصاره لیموگل همیشه بهار و عصاره توت فرنگی تشکیل شده است و ترکیبی ایده آل برای مصرف در طول روز می باشد.

خواص چای سیاه Oriental Eve:
1.    بهبود گردش خون
2.    از بین برنده تنش و تسکین اعصاب
3.    تقویت سلامت لثه ها
4.    تقویت دندان و مبارزه با پوسیدگی 
5.    پیشگیری از عفونت های پوستی و پیری زودرس
6.    افزایش سیستم ایمنی بدن

منبع : http://lifepro.ir

چای سبز ژیوکرو ارگانیک 100 گرمی تیلند

چای ژیوکرو یکی از نادرترین چای های سبز جهان به شمار می آید. بر خلاف نمونه ژاپنی خود (سنچا)، این چای کاملا در زیر سایه کشت می شود. این شیوه کشت باعث می شود رشد برگ های چای کاهش یابد و چای مدت زمان بیشتری برای توسعه طعم و بوی خود داشته باشد. نبود نور مستقیم خورشید موجب می شود سطح اسید آمینه موجود در این چای بسیار بالا باشد که تاثیر بسزایی در رنگ و بوی مطبوع این چای دارد و طعم خاصی به آن می بخشد. این چای حاوی آنتی اکسیدان های قوی چون فلاونوئید، پلی فنل و پروانتوسیانیدین میباشد که سیستم ایمنی بدن را تقویت می بخشند و عاملی در پیشگیری از ابتلاء به سرطان می باشند. همچنین متابولیسم بدن را افزایش می دهند که به موجب آن، وزن بدن کاهش می یابد. چای ژیوکرو با کاهش سطح قند خون در بدن، خطر ابتلاء به دیابت را کاهش می دهد و به تقویت سیستم عصبی بسیار کمک می کند. جدول زیر ارزش غذایی 100 گرم چای ژیوکرو را نشان می دهد.

ارزش غذایی 100گرم چای ژیوکرو
انرژی5 کالری
کافئین3.5 گرم
اسید آمینه29.1 گرم
کربوهیدرات43.9 گرم
چربی (گیاهی)4.1 گرم
فیبر11.1 گرم
ویتامین A21 میلی گرم
ویتامین C110 میلی گرم
ویتامین E16.6 میلی گرم
ویتامین B10.30 میلی گرم
ویتامین B21.16 میلی گرم
ویتامین B36 میلی گرم

 

از دیگر فواید این نوشیدنی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

طرز تهیه چای ژیوکرو:

  • چای را به قوری اضافه کنید. (به ازای هر فنجان یک قاشق)
  • آب نزدیک به نقطه جوش (70-77 درجه سانتیگراد) را به فنجان اضافه کنید. به مدت 2 دقیقه آب فنجان را خنک کنید.
  • آب فنجان را به قوری اضافه کنید.
  • به مدت یک - دو دقیقه چای داخل قوری را با دمای 70 سانتیگراد دم کنید.

برای دم کردن هرچه بهتر چای، از قوری شیشه ای یا سرامیکی استفاده نکنید، همچنین در هنگام دم کردن چای به هیچ وجه قوری را تکان ندهید.

منبع : http://lifepro.ir

چای سفید Pai Mu Dan ارگانیک 250 گرمی تیلند

یکی از محبوب ترین انواع چای سفید در جهان، چای پای مو تان است. این چای در استان فوجیان چین کشت می شود، دلیل محبوبیت بالای این نوشیدنی، عطر و طعم بخصوص آن است. این نوشیدنی همانند دیگر نمونه ها خود دارای فواید بسیار بالایی است، پلی فنول (کاتشین) موجود در این چای باعث کاهش قند خون، پیشگیری از امراض قلبی و سکته،پیشگیری از سرطان و محافظت از پوست بدن می گردد. همچنین به علت ترکیبات حاوی فلاونوئیده و تانن، خطر پوسیدگی دندان را کاهش می دهد و به سلامت دهان کمک بسیاری می کند. وجود کافئین در چای، باعث می شود بدن مواد معدنی و آهن موجود در مواد غذایی را به صورت کامل جذب نکند، چای سفید نسبت به چای سیاه و سبز، کافئین کمتری دارد، این امر باعث می شود که جذب آهن و مواد معدنی در بدن بهتر شنجام شود. جدول زیر ارزش غذایی موجود در 100 میلی لیتر چای سفید را نشان می دهد.

   

ارزش غدایی 100 میلی لیتر چای سفید پای مو تان
انرژی20 کالری
سدیم3 میلی گرم
پتاسیم 15 میلی گرم
کربوهیدرات0.3 میلی گرم
پروتئین3 میلی گرم
کلسیم18 درصد
آهن7 درصد
ویتامین C3 درصد

 

از دیگر فواید موجود در چای سفید را می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

نحوه آماده سازی چای سفید پای مو تان

  • به تعداد فنجان مورد نیاز، چای خشک را به قوری اضافه کنید. (هر 5 گرم این چای، معادل با 250 میلی لیتر چای است)
  • به مدت 3 – 4 دقیقه چای را در دمای 80 سانتیگراد دم کنید.