عرق اکالیپتوس ارگانیک دارامان 850 سی سی

اوکالیپتوس درختی بزرگ و اصالتاً استرالیایی است اما با این وجود به علت خواص درمانی فراوان, در سرتاسر جهان کشت می‌شود.


اکالیپتوس, درختی است بلند و همیشه سبز که اکثرا ارتفاع آن به 65-45 متر می‌رسد. این درخت گونه‌های بسیاری دارد, برخی از گونه‌های آن به اندازه گلهای تزئینی و برخی دیگر به اندازه درختان بزرگ است. برگ‌های گیاه بخش دارویی آن را تشکیل می‌دهند. برگ های این گیاه سرشار از عصاره هایی هستند که به اشکال مختلفی برای درمان بسیاری از بیماری ها, به ویژه مشکلات تنفسی, مورد استفاده قرار می‌گیرند و همچنین برای درمان جراحات و پایین آوردن تب نیز استفاده می گردد. مصرف خیلی زیاد اکالیپتوس موجب فلج دستگاه تنفسی, خفگی و مرگ می‌شود پس از مصرف بیش از اندازه آن پرهیز کنید چون عوارض زیادی دارد.


خواص عرق اکالیپتوس :


  1. کاهش قند خون
  2. کاهش تب و تسکین درد مفاصل
  3. ضد عفونی کننده مجاری تنفسی و مجاری ادراری
  4. بهبود التهابات مخاط معده ای و مخاط روده ای
  5. درمان سرماخوردگی و سرفه
  6. درمان شوره سر
  7. مقابله با میگرن و خستگی های موقت
  8. رفع عفونت های زنان
  9. مقابله با گرگرفتگی و تپش در زنان یائسه

منبع : http://lifepro.ir

عرق نسترن ارگانیک دارامان 850 سی سی

گیاه نسترن درختچه‌ کوچکی است با ارتفاع حداکثر 3 متر و برگ‌هایی شامل پنج تا هفت برگچه دندانه‌‌ دار که به شکل بیضی نوک‌ تیز بوده و گل‌ها به رنگ‌های گلی, سفید مایل به گلی و یا سفید می‌باشند. این گیاه از خانواده رزهای وحشی است ودر حاشیه باغ ها و رود خانه ها می روید. قسمت دارویی این گیاه میوه آن بوده, این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین ث بوده و از همین رو مصرف چای, شربت و مربای آن از گذشته در ایران رواج داشته است, همچنین در برخی مناطق از میوه گل نسترن به عنوان چاشنی غذا در پخت سوپ استفاده میشود. رفع افسردگی از خواص عرق نسترن می باشد, زیرا این گل حاوی ترکیباتی است که منجر به حس شادی و نشاط در شخص می شوند.مصرف عرق و دمنوش این گل برای درمان و بهبود بسیاری از بیماری ها مفید است. 

خواص عرق نسترن :
1.    رفع مشکلات کم خوابی و بی خوابی و تقویت سیستم عصبی
2.    کمک به تولید گلبول های قرمز
3.    دفع سنگ کلیه و مثانه
4.    درمان دیابت و درمان تشنج
5.    ضد سرطان 
6.    درمان بیماری های معده
7.    درمان استفراغ و تهوع و اسهال های شدید
8.    درمان سیاه سرفه و بیماری های مزمن پوست
9.    مؤثر در درمان اختلالات و بیماری های کبدی

منبع : http://lifepro.ir

لوبیا سفید ارگانیک 900 گرمی دارامان

لوبیاگیاهی است از تیره بقولات که برگهای آن سبز رنگ ، پهن ، بزرگ و نوک تیز است و شامل سه برگچه به شکل قلب می باشد . گل های آن سفید مایل به زرد یا بنفش و میوه آن باریک و غلاف مانند است که دانه های لوبیا در آن قرار می گیرد . از پوست و دانه های لوبیا هنگامی که لوبیا سبز است استفاده می شود که به نام لوبیای سبز معروف است اما زمانی که پوست غلاف سفت می شود دانه های داخل آن به لوبیای خشک و برنگ قرمز یا سفید تبدیل می شود. این گیاه، بومی شمال کشور هند می باشد که به عنوان مواد غذایی، حاوی خواص بسیار زیادی است. از مهمترین خواص لوبیا سفید، کاهش فشار خون، کاهش قند خون، تقویت دستگاه گوارشی، کاهش کلسترول خون و افزایش جذب کلسیم بدن می باشد. این خواص ناشی از ترکیباتی چون آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین، نیاسین، سدیم، اسید فولیک، پروتئین و فیبر است. مصرف لوبیا سفید به دلیل ترکیبات حاوی مواد معدنی چون مس، از پیری زودرس پوست پیشگیری می کند. جدول زیر ارزش غذایی موجود در 100 گرم لوبیا سفید را نشان می دهد.

ارزش غذایی 100 گرم لوبیای سفید
انرژی67 کالری
چربی0.7 گرم
کلسترول0 گرم
سدیم13 میلی گرم
پتاسیم307 میلی گرم
کربوهیدرات13 گرم
پروتئین6 گرم
ویتامین A0 درصد
ویتامین C31 درصد
کلسیم1 درصد
آهن10 درصد
ویتامین B610 درصد
منیزیم25 درصد
فیبر3.9 گرم

 

از دیگر فواید موجود در لوبیا سفید میتوان به موارد زیر اشاره داشت:

مضرات:

  •  به دلیل اینکه لوبیا دارای پروتئین زیادی است، برای بیماران مبتلا به نقرس و افرادی که اسید اوریک خونشان بالاست، توصیه نمی شود. همچنین لوبیا گاز زیادی در معده و روده تولید می کند که از مصرف زیاد آن باید پرهیز کرد.

عسل انگبین ارگانیک 250 گرمی رایحه خوانسار

عسل ماده غذایی بسیار غنی و انرژی زا است که بیشتر از قندهای ساده یا مونوساکاریدها تشکیل شده است. این ماده غذایی حاوی قندهایی از جمله فروکتوز، گلوکز و ساکاروز می باشد که در مجموع یک کیلوگرم 3040 کالری انرژی را ایجاد می کند. عسل به دلیل ترکیبات حاوی مواد تخمیری در تبادلات غذایی بیشترین کمک را در هضم مواد غدایی می کند. از جمله این ترکیبات می توان به آمیلاز، اینورتاز، کاتالاز و پراکسیداز اشاره داشت. عسل‌ حاوی املاح معدنی بسیاری است که مهمترین آن ها کلسیم، پتاسیم، سدیم، منگنز، آهن، مس، فسفر، منیزیم و گوگرد می باشد. همچنین دارای انواع پروتئین، اسیدهای آمینه، اسیدهای آلی مثل اسید فرمیک و مشتقات کلروفیل و مقداری آنزیم و رایحه‌های معطر نیز می باشد. یکی دیگر از ویژگی های عسل فسادپذیری بسیار پایین و مدت زمان  طولانی نگهداری آن است، علت این موضوع وجود مقدار بسیار اندک آب در ترکیبات عسل می باشد. جدول زیر ارزش غذایی موجود در 100 گرم عسل را نشان می دهد. 

ارزش غدایی موجود در 100 گرم عسل

ماده

مقدار

انرژی304 کیلوکالری
قند82/12 گرم
فیبر0/2 گرم
پروتئین0/3 گرم
آب17/1 گرم
ویتامین B20/038 میلی گرم
ویتامین B30/121 میلی گرم
ویتامین B50/068 میلی گرم
ویتامین B60/024 میلی گرم
ویتامین B92 میکروگرم
ویتامین C0/5 میلی گرم
کلسیم6 میلی گرم
آهن0/42 میلی گرم
منیزیم2 میلی گرم
فسفر4 میلی گرم
پتاسیم52 میلی گرم
سدیم4 میلی گرم
روی0/22 میلی گرم

 

خواص دارویی و موارد مصرف:

  1. عسل به بهبود آلرژی کمک می کند.
  2. باعث افزایش انرژی می شود.
  3. عسل خاصیت تقویت کنندگی حافظه دارد.
  4. برای برطرف کردن گرفتگی صدا و سرفه، عسل به همراه آب گرم بسیار مؤثر است.
  5. عسل خاصیت خواب آوری داشته و به تنظیم خواب کمک می کند.
  6. از بین برنده شوره سر است.
  7. عسل برای بهبود زخم ها و سوختگی سطحی مؤثر است. 
  8. برای درمان تبخال و انواع بیماری های ویروسی مفید است.
  9. عسل را به عنوان مرطوب کننده استفاده می کنند. 
  10. به افزایش سیستم ایمنی بدن کمک می کند. 
  11. برای پیشگیری و مبارزه با سرطان مصرف منظم عسل تجویز می شود. 
  12. عسل خاصیت نشاط آوری داشته و برای درمان افسردگی مفید است. 
  13. برای از بین بردن جوش های روی صورت از عسل استفاده می شود. 
  14. از جمله مواد مفید برای افزایش قوا و میل جنسی است.
  15. برای درمان عفونت ها مرحم مناسبی است.
  16. برای عفونت های لثه مورد استفاده قرار می گیرد. 
  17. برای درمان اگزما مؤثر است. 
  18. برای تنظیم کلسترول خون بدن بسیار مفید است.

 

مضرات:

 مصرف بیش از حد عسل به دلیل دارا بودن قند زیاد برای افراد دیابتی و یا افرادی که از انسولین استفاده می کنند، اثرات نامطلوبی به همراه خواهد داشت. توصیه می شود که حد مصرف روزانه عسل از 25 گرم تجاوز نکند.


منبع : http://lifepro.ir

کرم لایه بردار صورت ارگانیک پلاسنتور وژتال (placentor vegetal)

•    لایه بردار ملایم صورت بدون آسیب رساندن به سد پوستی
ترکیبات مؤثر : دانه های ریز جوجوبا : از بین برنده سلول های شاخی و مرده
                  کائولین (رس سفید) : پاک کننده و جذب کننده آلودگی ها
                 گلیسیرین گیاهی : مغذی, مرطوب کننده و نرم کننده پوست
روش مصرف : هفته ای 1 الی 2 بار از این کرم استفاده نمایید.
           پوست چرب و ترکیبی: کرم را روی صورت بمالید با نوک انگشتان به صورت دورانی ماساژ دهید سپس آبکشی کنید.
         پوست خشک: کرم را روی صورت مرطوب بمالید با نوک انگشتان به صورت دورانی ماساژ دهید سپس آبکشی کنید.
        پوست حساس: کرم را با شیر پاک کن مخلوط کنید روی صورت مرطوب بمالید دورانی ماساژ دهید سپش آبکشی کنید.


این محصول دارای تأییدیه وزارت بهداشت می باشد.

خواص و فواید :
1.    حذف سلول های شاخی و مرده از سطح پوست
2.    تمیز کننده منافذ پوست از آلودگی ها
3.    رفع دانه های سرسیاه و جوش های زیر پوستی صورت
4.    ایجاد بستری مناسب برای دریافت محصولات مراقبتی دیگر


منبع : http://lifepro.ir