اسطوخودوس که در عربی به لونده اصلیه و خزامی معروف است, گیاهی است دائمی با بوتهای به ارتفاع تا حدود یک متر و ساقههایی چهارگوش که در قسمتهای پایین, چوبی میشوند. گلهای اسطوخودوس آبی مایل به بنفش هستند که در انتهای ساقه قرار میگیرند. این گیاه در مناطق مختلفی از ایران, هند, چین, انگلیس و کانادا به صورت خودرو رشد می کند. اسطوخودوس بوی بسیار مطبوعی دارد و طعم آن تلخ است و به علت بوی مطبوع آن در عطر سازی مصرف می شود. اسطوخودوس طبعی گرم و خشک دارد. از دم کرده و یا جوشاندهی این گیاه, به منظور شست و شو و درمان زخمها نیز استفاده میشود.
خواص عرق اسطوخودوس :
انار درختی کوچکی است که ارتفاع آن تا 6 متر می رسد. این درخت بومی ایران و مناطق مجاور آن است و معمولاً در مناطق نیمه گرمسیری می روید. میوه این درخت حاوی مقدار زیادی ویتامین C، اسیدهای آلی و مواد قندی است که مصرف آن برای سلامت بدن بسیار سودمند می باشد. حتی از ریشه و ساقه درخت انار به دلیل ترکیبات تاننی و آلکالوئیدش، برای رفع انگل های روده استفاده می کنند. همچنین از انار برای درمان ورم های داخلی بدن از جمله ورم کبد، کلیه و سایر اجزای سیستم گوارشی بسیار مفید است. از میوه انار محصولات و فراورده های بسیار زیادی تولید می شود. از جمله میتوان به رب انار، آب انار، لواشک انار، مربای انار، سس انار اشاره داشت. ترکیبات سس انار همچون رب انار می باشد و به علت وجود آنتی اکسیدان فراوان خواص بسیار زیادی چون تقویت کننده کلیه و سیستم گوارشی کاهش استرس، کاهش فشار خون و پیشگیری از سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن نقش بسیار موثر می شود. جدول زیر ارزش غذایی 100 گرم سس انار را نشان می دهد.
انرژی | 290 انرژی |
کربوهیدرات | 74.7 گرم |
چربی | 0.1 گرم |
کلسیم | 205 میلی گرم |
آهن | 4.7 میلی گرم |
منزیم | 242 میلی گرم |
فسفر | 31 میلی گرم |
پتاسیم | 1.4 میلی گرم |
سدیم | 37 میلی گرم |
روی | 0.3 میلی گرم |
منگز | 1.5 میلی گرم |
از جمله فواید دیگر سس انار می توان به موارد زیر اشاره کرد:
مضرات:
چاودار نوعی دانه است که به صورت علوفه ای رشد می کند و عضوی از خانواده گندم محسوب می شود, البته تا حدی نزدیکی به دانه جو نیز دارد, از دانه چاودار برای تهیه آرد, نان، آبجو, برخی از ویسکی ها, خوراک برخی از حیوانات و نان ترد استفاده می کنند, همچنین می توان آن را به عنوان نوعی چاشنی استفاده کرد. چاودار مقاومترین غله به سرماست و با شرایط آب و هوایی نامساعد و خاک های فقیر غیرحاصلخیز و شنی سازگاری نشان میدهد. چاودار سرشار از فیبر است و فیبر آن حاوی مقادیر زیادی پلی ساکاریدهای غیر سلولزی می باشد که ظرفیت زیادی برای اتصال به آب دارد و خیلی سریع احساس پرشدگی و سیری ایجاد می کند و نان چاودار برای کسی که برای کاهش وزن تلاش می کند, مؤثر است.
خواص چاودار:
1. جلوگیری از تشکیل سنگ صفرا
2. جلوگیری از ایجاد سرطان روده بزرگ
3. کمک به هضم غذا
4. پیشگیری از برونشیت و آسم کودکان
5. جلوگیری از نارسائی قلبی
6. بهبود سلامتی روده ها
7. پاکسازی عمیق پوست و زدودن لکه های سیاه
جو دوسر ماده ای سالم و مقوی، و دارای خاصیت های زیادی است. جو دو سر برای همه ی انسان ها با گروه خونی های متفاوت سالم و مقوی می باشد . بااین محصول می توان صبحانه ای سالم و مقوی ، میان وعده، شیرینی و غذاهای لذیذی تهیه کرد. یک فنجان کوچک جو دوسر پخته شده شامل ۱۵۰ کالری، چهار گرم فیبر و شش گرم پروتئین است. این ماده ی مقوی همچنین حاوی منیزیم، فسفر، روی، منگنز، سلنیوم، و آهن می باشد.
جو دوسر فاقد گلوتن است. گلوتن، ماده ای است که در گندم و فرآورده های آن یافت می شود که برای دستگاه گوارش مضر است.بهترین جایگزین برای گندم می باشد و هیچ گونه حساسیتی ایجاد نمی کند.
از دیابت جلوگیری می کند و برای زیبایی پوست بسیار تاثیر گذار و مناسب است همچنین جو دو سر به مدت طولانی باعث احساس سیری در فرد شده و برای افراد چاق و یا افراد دیابتی کاملا مناسب می باشد .
ویژگی ها :
در این محصول از جو دو سر ارگانیک و از موز خشک شده استفاده شده که بسیار مقوی و سالم می باشد
جو دو سر پرک ارگانیک با موزمی تونه یه ترکیب سالم و خوشمزه برای وعده صبحانه باشد .
می توانید این محصول را با شیر, ماست, مغز های مقوی و یا قطعات سایر میوه های تازه و یا خشک شده مخلوط کنید و میل کنید .
این محصول سرشار از فیبر, منیزیم , پروتئین, فسفر, روی, پتاسیم, کلسیم . ویتامین های گروه های B می باشد .
فاقد شکر می باشد.
جو دوسر ماده ای سالم و مقوی، و دارای خاصیت های زیادی است. جو دو سر برای همه ی انسان ها با گروه خونی های متفاوت سالم و مقوی می باشد . بااین محصول می توان صبحانه ای سالم و مقوی ، میان وعده، شیرینی و غذاهای لذیذی تهیه کرد. یک فنجان کوچک جو دوسر پخته شده شامل ۱۵۰ کالری، چهار گرم فیبر و شش گرم پروتئین است. این ماده ی مقوی همچنین حاوی منیزیم، فسفر، روی، منگنز، سلنیوم، و آهن می باشد.
جو دوسر فاقد گلوتن است. گلوتن، ماده ای است که در گندم و فرآورده های آن یافت می شود که برای دستگاه گوارش مضر است.بهترین جایگزین برای گندم می باشد و هیچ گونه حساسیتی ایجاد نمی کند.
از دیابت جلوگیری می کند و برای زیبایی پوست بسیار تاثیر گذار و مناسب است همچنین جو دو سر به مدت طولانی باعث احساس سیری در فرد شده و برای افراد چاق و یا افراد دیابتی کاملا مناسب می باشد .
ویژگی ها :
در این محصول از جو دو سر ارگانیک و از توت فرنگی خشک شده استفاده شده که بسیار مقوی و سالم می باشد
جو دو سر پرک ارگانیک با توت فرنگی می تونه یه ترکیب سالم و خوشمزه برای وعده صبحانه باشد .
می توانید این محصول را با شیر, ماست, مغز های مقوی و یا قطعات سایر میوه های تازه و یا خشک شده مخلوط کنید و میل کنید .
این محصول سرشار از فیبر, منیزیم , پروتئین, فسفر, روی, پتاسیم, کلسیم . ویتامین های گروه های B می باشد .
فاقد شکر می باشد.