عرق اسطوخودوس ارگانیک دارامان 850 سی سی

اسطوخودوس که در عربی به لونده اصلیه و خزامی معروف است, گیاهی است دائمی با بوته‌ای به ارتفاع تا حدود یک متر و ساقه‌هایی چهارگوش که در قسمت‌های پایین, چوبی می‌شوند. گل‌های اسطوخودوس آبی مایل به بنفش هستند که در انتهای ساقه قرار می‌گیرند. این گیاه در مناطق مختلفی از ایران, هند, چین, انگلیس و کانادا به صورت خودرو رشد می کند. اسطوخودوس بوی بسیار مطبوعی  دارد و طعم آن تلخ است و به علت بوی مطبوع آن در عطر سازی مصرف می شود. اسطوخودوس طبعی گرم و خشک دارد. از دم کرده و یا جوشانده‌ی این گیاه, به منظور شست و شو و درمان زخم‌ها نیز استفاده می‌شود.

 

خواص عرق اسطوخودوس :

  1. برطرف کننده بیماری های کبدی
  2. درمان بیماری های سینه, سرفه و آسم
  3. رفع سوء هاضمه و تقویت کننده معده
  4. مقوی برای اعصاب و ضد اضطراب و افسردگی
  5. مفید برای تقویت حافظه و رفع فراموشی
  6. پیشگیری از آب آوردن بدن
  7. در درمان روماتیسم , آرتروز و نقرس مفید می باشد
  8. ادرار آور و برطرف کننده ترشحات زنانه
  9. درمان سرگیجه و ضعف عمومی


سس انار ارگانیک 350 گرمی نارنی

انار درختی کوچکی است که ارتفاع آن تا 6 متر می رسد. این درخت بومی ایران و مناطق مجاور آن است و معمولاً در مناطق نیمه گرمسیری می روید. میوه این درخت حاوی مقدار زیادی ویتامین C، اسیدهای آلی و مواد قندی است که مصرف آن برای سلامت بدن بسیار سودمند می باشد. حتی از ریشه و ساقه درخت انار به دلیل ترکیبات تاننی و آلکالوئیدش، برای رفع انگل های روده استفاده می کنند. همچنین از انار برای درمان ورم های داخلی بدن از جمله ورم کبد، کلیه و سایر اجزای سیستم گوارشی بسیار مفید است. از میوه انار محصولات و فراورده های بسیار زیادی تولید می شود. از جمله میتوان به رب انار، آب انار، لواشک انار، مربای انار، سس انار اشاره داشت. ترکیبات سس انار همچون رب انار می باشد و به علت وجود آنتی اکسیدان فراوان خواص بسیار زیادی چون تقویت کننده کلیه و سیستم گوارشی کاهش استرس، کاهش فشار خون و پیشگیری از سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن نقش بسیار موثر می شود. جدول زیر ارزش غذایی 100 گرم سس انار را نشان می دهد.

ارزش غذایی 100 گرم سس انار
انرژی290 انرژی
کربوهیدرات74.7 گرم
چربی0.1 گرم
کلسیم205 میلی گرم
آهن4.7 میلی گرم
منزیم242 میلی گرم
فسفر31 میلی گرم
پتاسیم1.4 میلی گرم
سدیم37 میلی گرم
روی0.3 میلی گرم
منگز1.5 میلی گرم

 

از جمله فواید دیگر سس انار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مضرات:

  •  افرادی که مزاج سرد دارند در خوردن سس انار افراط نکنند. این افراد با زیاده روی در مصرف سس انار دچار سستی معده و نفخ می شوند.

چاودار پرک صبحانه فوری ارگانیک 200 گرمی OAB

چاودار نوعی دانه است که به صورت علوفه ای رشد می کند و عضوی از خانواده گندم محسوب می شود, البته تا حدی نزدیکی به دانه جو نیز دارد, از دانه چاودار برای تهیه آرد, نان، آبجو, برخی از ویسکی ها, خوراک برخی از حیوانات و نان ترد استفاده می کنند, همچنین می توان آن را به عنوان نوعی چاشنی استفاده کرد. چاودار مقاومترین غله به سرماست و با شرایط آب و هوایی نامساعد و خاک های فقیر غیرحاصلخیز و شنی سازگاری نشان می‌دهد. چاودار سرشار از فیبر است و فیبر آن حاوی مقادیر زیادی پلی ساکاریدهای غیر سلولزی می باشد که ظرفیت زیادی برای اتصال به آب دارد و خیلی سریع احساس پرشدگی و سیری ایجاد می کند و نان چاودار برای کسی که برای کاهش وزن تلاش می کند, مؤثر است.

خواص چاودار:
1.    جلوگیری از تشکیل سنگ صفرا
2.    جلوگیری از ایجاد سرطان روده بزرگ
3.    کمک به هضم غذا
4.    پیشگیری از برونشیت و آسم کودکان
5.    جلوگیری از نارسائی قلبی
6.    بهبود سلامتی روده ها
7.    پاکسازی عمیق پوست و زدودن لکه های سیاه

منبع : http://lifepro

جو دو سر پرک ارگانیک و موز 200 گرمی OAB

جو دوسر ماده ای سالم و مقوی، و دارای خاصیت های زیادی است. جو دو سر برای همه ی انسان ها با گروه خونی های متفاوت سالم و مقوی می باشد . بااین محصول می توان صبحانه ای سالم و مقوی ، میان وعده، شیرینی و غذاهای لذیذی تهیه کرد. یک فنجان کوچک جو دوسر پخته شده شامل ۱۵۰ کالری، چهار گرم فیبر و شش گرم پروتئین است. این ماده ی مقوی همچنین حاوی منیزیم، فسفر، روی، منگنز، سلنیوم، و آهن می باشد.

جو دوسر فاقد گلوتن است. گلوتن، ماده ای است که در گندم و فرآورده های آن یافت می شود که برای دستگاه گوارش  مضر است.بهترین جایگزین برای گندم می باشد و هیچ گونه حساسیتی ایجاد نمی کند.  
از دیابت جلوگیری می کند و برای زیبایی پوست بسیار تاثیر گذار و مناسب است همچنین جو دو سر به مدت طولانی باعث احساس سیری در فرد شده و برای افراد چاق و یا افراد دیابتی کاملا مناسب می باشد .

 

ویژگی ها : 

 

در این محصول از جو دو سر ارگانیک و از موز خشک شده استفاده شده که بسیار مقوی و سالم می باشد 

جو دو سر پرک ارگانیک با موزمی تونه یه ترکیب سالم و خوشمزه برای وعده صبحانه باشد . 

می توانید این محصول را با شیر, ماست, مغز های مقوی و یا قطعات سایر میوه های تازه و یا خشک شده مخلوط کنید و میل کنید . 

این محصول سرشار از فیبر, منیزیم , پروتئین, فسفر, روی, پتاسیم, کلسیم . ویتامین های گروه های B می باشد . 

فاقد شکر می باشد. 


منبع : http://lifepro.ir

جو دو سر پرک ارگانیک و توت فرنگی 200 گرمی OAB

جو دوسر ماده ای سالم و مقوی، و دارای خاصیت های زیادی است. جو دو سر برای همه ی انسان ها با گروه خونی های متفاوت سالم و مقوی می باشد . بااین محصول می توان صبحانه ای سالم و مقوی ، میان وعده، شیرینی و غذاهای لذیذی تهیه کرد. یک فنجان کوچک جو دوسر پخته شده شامل ۱۵۰ کالری، چهار گرم فیبر و شش گرم پروتئین است. این ماده ی مقوی همچنین حاوی منیزیم، فسفر، روی، منگنز، سلنیوم، و آهن می باشد.

جو دوسر فاقد گلوتن است. گلوتن، ماده ای است که در گندم و فرآورده های آن یافت می شود که برای دستگاه گوارش  مضر است.بهترین جایگزین برای گندم می باشد و هیچ گونه حساسیتی ایجاد نمی کند.  
از دیابت جلوگیری می کند و برای زیبایی پوست بسیار تاثیر گذار و مناسب است همچنین جو دو سر به مدت طولانی باعث احساس سیری در فرد شده و برای افراد چاق و یا افراد دیابتی کاملا مناسب می باشد .

 

ویژگی ها : 

 

در این محصول از جو دو سر ارگانیک و از توت فرنگی خشک شده استفاده شده که بسیار مقوی و سالم می باشد 

جو دو سر پرک ارگانیک با توت فرنگی می تونه یه ترکیب سالم و خوشمزه برای وعده صبحانه باشد . 

می توانید این محصول را با شیر, ماست, مغز های مقوی و یا قطعات سایر میوه های تازه و یا خشک شده مخلوط کنید و میل کنید . 

این محصول سرشار از فیبر, منیزیم , پروتئین, فسفر, روی, پتاسیم, کلسیم . ویتامین های گروه های B می باشد . 

فاقد شکر می باشد. 

منبع : http://lifepro.ir