خرما ارگانیک 650 گرمی مانا

خرما از جمله قدیمی ترین میوه های جهان به شمار می رود. در بیشتر کشورهای اروپایی و آمریکایی از این میوه تنها درکیک و شیرینی استفاده می کنند؛ در حالی که در خاور میانه و کشورهای عربی به عنوان یک غذای اصلی در نظر گرفته می شود. خرما در کنار داشتن ویتامین هایی از قبیل A، B، C و E دارای ساکاروز، گلوکز، مواد آلبومینوئیدی، پکتین و آب است. 

ارزش غذایی 100 گرم خرما
انرژی282 کالری
چربی0.4 گرم
کلسترول0 میلی گرم
سدیم2 میلی گرم
پتاسیم656 میلی گرم
کربوهیدرات75 گرم
پروتئین2.5 گرم
کلسیم3 درصد
ویتامین B610 درصد
منیزیم10 درصد

خواص دارویی و موارد مصرف: 

درخت خرما دارای خواص بیشماری بوده که از کلیه اجزای آن نیز استفاده می شود. از برگ ها و شاخه درخت خرما می توان سبد و فرش تهیه کرد.

از هسته خرما نان و از میوه آن عسل تهیه می شود. خرما تنها میوه ای است که در صحرا وجود دارد. همچنین می توان هسته خرما را بو داده و از آن قهوه درست کرد. برای درمان تورم پلک های چشم نیز از هسته خرما استفاده می کنند. خوردن مداوم خرما باعث افزایش میل جنسی می شود. 

مضرات: 

خرما دارای قند بالایی است و نباید در خوردن آن افراط نمود. 

منبع: http://lifepro.ir

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.