چای سیاه Black Saffron ارگانیک 250 گرمی تیلند

چای, نوشیدنی است که بیشترین مصرف را بعد از آب در تمام دنیا دارد و داری خواص بسیاری می باشد که در جلوگیری و درمان بیماری ها می تواند بسیار مفید واقع شود. چای سیاه که پر استفاده ترین چای در دنیا است, همان چای سبز است که برگهایش را بیشتر خشک میکنند, و این کار باعث میشود طعم و رنگ آن تغییر کند. چای سیاه و سبز هر دو محصول گیاهی به نام کاملیا سینسیس هستند که با دو روش متفاوت عمل آوری می شوند. چینی ها چای سیاه را «چای سرخ» می نامند زیرا رنگ مایع دم کرده ی آن سرخ است و غربی ها هم آن را «چای سیاه» می گویند چون برگ های چایی که معمولا دم می کنند به رنگ مشکی است. این نوشیدنی دارای آنتی‌اکسیدان و مواد مغذی گیاهی است که می‌تواند به زدودن سموم و درمان جسم کمک کند. منشأ چای سیاه مربوط به اواخر سلسله مینگ و اوایل سلسله چینگ در چین می باشد اما تاجران انگلیسی و هلندی برای نخستین بار اصطلاح «چای سیاه» را ابداع کردند و در سال 1610 هلندی‌ها چای سیاه را به اروپا آوردند و در سال 1658 وارد انگلستان شد. چای سیاه Black Saffron یکی دیگر از انواع چای می باشد که از ترکیب چای سیاه و زعفران تشکیل شده است. زعفران گران ترین ادویه جهان است اما برای سلامتی و تجربه ای متفاوت از طعم و رنگ کهربایی, ارزش اضافه کردن به چای را دارد.

خواص چای سیاه Black Saffron:
1.    کاهش ریسک سرطان تخمدان
2.    تقویت سیستم ایمنی بدن
3.    بهبود سلامت استخوان
4.    کمک به دفع مواد زائد
5.    تحریک عضلات معده
6.    پیشگیری از عفونت های پوستی و پیری زودرس
7.    آرامش دهنده و پاک کردن سموم از بدن
8.    برطرف کننده سر درد, تنش عصبی و بی خوابی
9.    افزایش قوای جنسی

منبع : http://lifepro.ir

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.