عسل انگبین ارگانیک 250 گرمی رایحه خوانسار

عسل ماده غذایی بسیار غنی و انرژی زا است که بیشتر از قندهای ساده یا مونوساکاریدها تشکیل شده است. این ماده غذایی حاوی قندهایی از جمله فروکتوز، گلوکز و ساکاروز می باشد که در مجموع یک کیلوگرم 3040 کالری انرژی را ایجاد می کند. عسل به دلیل ترکیبات حاوی مواد تخمیری در تبادلات غذایی بیشترین کمک را در هضم مواد غدایی می کند. از جمله این ترکیبات می توان به آمیلاز، اینورتاز، کاتالاز و پراکسیداز اشاره داشت. عسل‌ حاوی املاح معدنی بسیاری است که مهمترین آن ها کلسیم، پتاسیم، سدیم، منگنز، آهن، مس، فسفر، منیزیم و گوگرد می باشد. همچنین دارای انواع پروتئین، اسیدهای آمینه، اسیدهای آلی مثل اسید فرمیک و مشتقات کلروفیل و مقداری آنزیم و رایحه‌های معطر نیز می باشد. یکی دیگر از ویژگی های عسل فسادپذیری بسیار پایین و مدت زمان  طولانی نگهداری آن است، علت این موضوع وجود مقدار بسیار اندک آب در ترکیبات عسل می باشد. جدول زیر ارزش غذایی موجود در 100 گرم عسل را نشان می دهد. 

ارزش غدایی موجود در 100 گرم عسل

ماده

مقدار

انرژی304 کیلوکالری
قند82/12 گرم
فیبر0/2 گرم
پروتئین0/3 گرم
آب17/1 گرم
ویتامین B20/038 میلی گرم
ویتامین B30/121 میلی گرم
ویتامین B50/068 میلی گرم
ویتامین B60/024 میلی گرم
ویتامین B92 میکروگرم
ویتامین C0/5 میلی گرم
کلسیم6 میلی گرم
آهن0/42 میلی گرم
منیزیم2 میلی گرم
فسفر4 میلی گرم
پتاسیم52 میلی گرم
سدیم4 میلی گرم
روی0/22 میلی گرم

 

خواص دارویی و موارد مصرف:

  1. عسل به بهبود آلرژی کمک می کند.
  2. باعث افزایش انرژی می شود.
  3. عسل خاصیت تقویت کنندگی حافظه دارد.
  4. برای برطرف کردن گرفتگی صدا و سرفه، عسل به همراه آب گرم بسیار مؤثر است.
  5. عسل خاصیت خواب آوری داشته و به تنظیم خواب کمک می کند.
  6. از بین برنده شوره سر است.
  7. عسل برای بهبود زخم ها و سوختگی سطحی مؤثر است. 
  8. برای درمان تبخال و انواع بیماری های ویروسی مفید است.
  9. عسل را به عنوان مرطوب کننده استفاده می کنند. 
  10. به افزایش سیستم ایمنی بدن کمک می کند. 
  11. برای پیشگیری و مبارزه با سرطان مصرف منظم عسل تجویز می شود. 
  12. عسل خاصیت نشاط آوری داشته و برای درمان افسردگی مفید است. 
  13. برای از بین بردن جوش های روی صورت از عسل استفاده می شود. 
  14. از جمله مواد مفید برای افزایش قوا و میل جنسی است.
  15. برای درمان عفونت ها مرحم مناسبی است.
  16. برای عفونت های لثه مورد استفاده قرار می گیرد. 
  17. برای درمان اگزما مؤثر است. 
  18. برای تنظیم کلسترول خون بدن بسیار مفید است.

 

مضرات:

 مصرف بیش از حد عسل به دلیل دارا بودن قند زیاد برای افراد دیابتی و یا افرادی که از انسولین استفاده می کنند، اثرات نامطلوبی به همراه خواهد داشت. توصیه می شود که حد مصرف روزانه عسل از 25 گرم تجاوز نکند.


منبع : http://lifepro.ir

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.