چای سبز ژیوکرو ارگانیک 100 گرمی تیلند

چای ژیوکرو یکی از نادرترین چای های سبز جهان به شمار می آید. بر خلاف نمونه ژاپنی خود (سنچا)، این چای کاملا در زیر سایه کشت می شود. این شیوه کشت باعث می شود رشد برگ های چای کاهش یابد و چای مدت زمان بیشتری برای توسعه طعم و بوی خود داشته باشد. نبود نور مستقیم خورشید موجب می شود سطح اسید آمینه موجود در این چای بسیار بالا باشد که تاثیر بسزایی در رنگ و بوی مطبوع این چای دارد و طعم خاصی به آن می بخشد. این چای حاوی آنتی اکسیدان های قوی چون فلاونوئید، پلی فنل و پروانتوسیانیدین میباشد که سیستم ایمنی بدن را تقویت می بخشند و عاملی در پیشگیری از ابتلاء به سرطان می باشند. همچنین متابولیسم بدن را افزایش می دهند که به موجب آن، وزن بدن کاهش می یابد. چای ژیوکرو با کاهش سطح قند خون در بدن، خطر ابتلاء به دیابت را کاهش می دهد و به تقویت سیستم عصبی بسیار کمک می کند. جدول زیر ارزش غذایی 100 گرم چای ژیوکرو را نشان می دهد.

ارزش غذایی 100گرم چای ژیوکرو
انرژی5 کالری
کافئین3.5 گرم
اسید آمینه29.1 گرم
کربوهیدرات43.9 گرم
چربی (گیاهی)4.1 گرم
فیبر11.1 گرم
ویتامین A21 میلی گرم
ویتامین C110 میلی گرم
ویتامین E16.6 میلی گرم
ویتامین B10.30 میلی گرم
ویتامین B21.16 میلی گرم
ویتامین B36 میلی گرم

 

از دیگر فواید این نوشیدنی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

طرز تهیه چای ژیوکرو:

  • چای را به قوری اضافه کنید. (به ازای هر فنجان یک قاشق)
  • آب نزدیک به نقطه جوش (70-77 درجه سانتیگراد) را به فنجان اضافه کنید. به مدت 2 دقیقه آب فنجان را خنک کنید.
  • آب فنجان را به قوری اضافه کنید.
  • به مدت یک - دو دقیقه چای داخل قوری را با دمای 70 سانتیگراد دم کنید.

برای دم کردن هرچه بهتر چای، از قوری شیشه ای یا سرامیکی استفاده نکنید، همچنین در هنگام دم کردن چای به هیچ وجه قوری را تکان ندهید.

منبع : http://lifepro.ir

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.