ماست پرچرب ارگانیک کوه پناه

ماست ساده با 3 درصد چربی کوه پناه می باشد .

ماست های پرچرب سرشار از ویتامین های D,E و A و از نظر طعم و مزه با ماست های کم چرب تفاوتی ندارند . 

ماست پرچرب کوه پناه تفرش با طعمی دلچسب و ماندگار لدت خاصی را در ذائقه ایجاد می کند . 

ماست کوه پناه را می توان با چاشنی های مخصوص ماست موجود در بازار و یا با سبزیجات تازه نظیر اسفناج استفاده کرد 

ویژگی های ماست 

توجه داشته باشید مصرف همزمان ماست با گوشت و یا هر نوع ماده غذایی که حاوی آهن می باشد, باعث عدم جذب می شود . 

بنابراین باید توجه داشت که ماست همزمان با مواد غذایی حاوی آهن مصرف نگردد .

به خصوص افرادی که از فقر آهن رنج می برند باید به این موضوع دقت لازم و کافی را داشته باشند


منبع : http://lifepro.ir

شیر نیم چرب ارگانیک 1 کیلوگرمی کوه پناه

شیر ماده ای بسیار مغذی است که برای رشد افراد بسیار ضروری می باشد. تنوع بیش از حد مواد غذایی در شیر باعث شده است که مصرف این ماده غذایی، بخش عمده ای از مواد  مورد نیاز بدن را تامین می کند. از شیر انواع فراوده هایی چون خامه، کره، ماست، پنیر، کشک، شیر خشک و …. به دست می آید. ترکیبات موجود در شیر به نوع گونه حیوانی آن و شدت چربی موجود در آن بستگی دارد. شیر نیم چرب حاوی چربی کمتری  است و سهم بیشتر آن را آب تشکیل می دهد، همچنین وجود موادی چون لاکتوز، پروتئین، کلسیم، فسفر، منیزم، پتاسیم، انواع ویتامین ها (A، B، C، D، K) و اسید فولیک این ماده غذایی را تبدیل به مهمترین منبع غذایی افراد در سنین مختلف خصوصا نوزادها کرده است. شاید مهمترین ترکیب موجود در شیر، کلسیم باشد که موجب استحکام استخوان ها و سلامت دندان می گردد، همچنین فسفر موجود در شیر برای رشد و ترمیم بافت های بدن بسیار تاثیرگذار است. مصرف شیر برای بدن بسیار مفید است، از جمله می توان به کاهش خطر ابتلاء به بیماری های قلبی و عروقی و کاهش کلسترول خون اشاره داشت. جدول زیر ارزش غذایی موجود در 100 گرم شیر را نشان می دهد.

 

ارزش غذایی 100 گرم شیر نیم چرب
انرژی42 کالری
چربی1 گرم
کلسترول5 میلی گرم
سدیم44 میلی گرم
پتاسیم150 میلی گرم
کربوهیدرات5 گرم
پروتئین3.4 گرم
کلسیم12 درصد
ویتامین B8 درصد
منیزیم2 درصد

 

از دیگر فواید موجود در شیر عبارتند از:


منبع : http://lifepro.ir

عرق بابا آدم ارگانیک دارامان 850 سی سی

بابا آدم گیاهی است علفی و دو ساله که بیشتر در زمین های اهکی و زمین های بایر می روید. این گیاه در برخی مناطق مرطوب و معتدل ایران به صورت وحشی می‌روید. ساقه این گیاه راست وپر شاخ و بال است , بلندی آن از۸۰سانتی متر تا دو متر می رسد و پوشیده از کرک های زبر و خشن است. برگ های آن بسیار درشت , بیضوی و ساده است که در زیر مایل به سفیدی و در سطح رویی سبز رنگ است. ریشه این گیاه دراز و دوکی شکل است و در حقیقت ریشه این گیاه است که خاصیت درمانی دارد. ریشه بابا آدم حاوی مقدار فراوانی اینولین , تانن, رزین, آهن, کلسیم, پتاسیم, منیزیم, اسیداولئیک, اسیدلینولئیک, ویتامین ث و ب 6 می باشد. گیاه بابا آدم در حقیقت نوعی لایه‌برداری طبیعی و سالم و نیز آب‌رسانی به لایه‌های سطحی پوست را انجام می‌دهد , در نتیجه شادابی  پوست را به ارمغان می آورد.

 


خواص عرق بابا آدم :

  1. برای تقویت لثه, قفسه سینه, ترمیم زخم ها و ورم عمومی بدن مفید می باشد
  2. کاهش فشار خون و کلسترول
  3. درمان بیماری های عفونی
  4. رفع ناراحتی های پوستی
  5. رفع گرفتگی های موجود در سیستم تنفسی و سیستم دفع ادرار
  6. درمان یبوست و تسریع در هضم غذا
  7. جلوگیری از ریزش مو و تقویت آن
  8. ادرار آور و عرق آور است
  9. در درمان ذات الریه و سرماخوردگی مؤثر است


منبع : http://lifepro.ir

عرق دارچین ارگانیک دارامان

دارچین از ادویه‌ جات بسیار پرکاربرد در تعداد زیادی از خوراکی ها می باشد. دارچین بعد از فلفل و زردچوبه یکی از پرمصرف‌ ترین ادویه های معطر و مطبوعی است که طعم آن ابتدا در دهان ملایم و کمی شیرین و به تدریج تند و سوزاننده می‌شود اما  این خوراکی فقط ادویه نبوده و خواص و فواید درمانی نیز دارد. دارچین طبعی گرم و خشک دارد و دارای خاصیتتقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری هاست و حتی می‌توان گفت که اثری مشابه پنی سیلین و آنتی بیوتیک دارد. مواد موجود در دارچین می‌تواند از ابتلا به بیماری آلزایمر پیشگیری کرده و یا سرعت پیشرفت این بیماری را کم نماید. 

10 گرم دارچین حاوی:

خواص دارچین عبارتند از:
1.    در درمان سرماخوردگی, اسهال و استفراغ مؤثر است
2.    تقویت معده و درمان اختلالات گوارشی
3.    کنترل دیابت
4.    تقویت کننده قوای جنسی
5.    از بین برنده بوی بد دهان
6.    تقویت بینایی
7.    ضد سرفه های مرطوب و ضد گرفتگی کلیه
8.    مؤثر در درمان دردهای عضلانی


منبع : http://lifepro.ir

چای سیاه Black Saffron ارگانیک 100 گرمی تیلند

چای, نوشیدنی است که بیشترین مصرف را بعد از آب در تمام دنیا دارد و داری خواص بسیاری می باشد که در جلوگیری و درمان بیماری ها می تواند بسیار مفید واقع شود. چای سیاه که پر استفاده ترین چای در دنیا است, همان چای سبز است که برگهایش را بیشتر خشک میکنند, و این کار باعث میشود طعم و رنگ آن تغییر کند. چای سیاه و سبز هر دو محصول گیاهی به نام کاملیا سینسیس هستند که با دو روش متفاوت عمل آوری می شوند. چینی ها چای سیاه را «چای سرخ» می نامند زیرا رنگ مایع دم کرده ی آن سرخ است و غربی ها هم آن را «چای سیاه» می گویند چون برگ های چایی که معمولا دم می کنند به رنگ مشکی است. این نوشیدنی دارای آنتی‌اکسیدان و مواد مغذی گیاهی است که می‌تواند به زدودن سموم و درمان جسم کمک کند. منشأ چای سیاه مربوط به اواخر سلسله مینگ و اوایل سلسله چینگ در چین می باشد اما تاجران انگلیسی و هلندی برای نخستین بار اصطلاح «چای سیاه» را ابداع کردند و در سال 1610 هلندی‌ها چای سیاه را به اروپا آوردند و در سال 1658 وارد انگلستان شد. چای سیاه Black Saffron یکی دیگر از انواع چای می باشد که از ترکیب چای سیاه و زعفران تشکیل شده است. زعفران گران ترین ادویه جهان است اما برای سلامتی و تجربه ای متفاوت از طعم و رنگ کهربایی, ارزش اضافه کردن به چای را دارد.

خواص چای سیاه Black Saffron:
1.    کاهش ریسک سرطان تخمدان
2.    تقویت سیستم ایمنی بدن
3.    بهبود سلامت استخوان
4.    کمک به دفع مواد زائد
5.    تحریک عضلات معده
6.    پیشگیری از عفونت های پوستی و پیری زودرس
7.    آرامش دهنده و پاک کردن سموم از بدن
8.    برطرف کننده سر درد, تنش عصبی و بی خوابی
9.    افزایش قوای جنسی

منبع : http://lifepro.ir