اسنک ذرت گوجه و ریحان ارگانیک 40 گرمی فیورنتینی

اسنک ذرت گوجه و ریحان، میان وعده ای بسیار خوشمزه و مغذی از ذرت، روغن ذرت، گوجه فرنگی، نشاسته ذرت، نمک، پیاز ارگانیک و ریحان است که به علت وجود ذرت در ترکیبات خود، منبع غنی از ویتامین C، فیبر و بیوفلاونید می باشد. کلسترول موجود در این محصول بسیار پایین است و بعنوان جایگزینی بسیار مناسب برای مصرف چپیس و اسنک های نا سالم است. ذرت گیاهی یک ساله با ساقه ای راست در ارتفاع حدود به چهار متر است . این گیاه بومی آمریکای مرکزی و مکزیک می باشد. ذرت سرشار از مواد معدنی مختلفی چون گوگرد، فسفر، آهن، سیلیس، کلسیم، منیزیم، سدیم پتاسیم، کلسیم، گلوکز، مالتوز، آلانتوئین، استرول، اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع، اسید سربرونیک و  ویتامینB‌ است. جدول زیر ارزش غذایی این محصول را نشان می دهد.

ارزش غذایی اسنک ذرت گوجه و ریحان فیورنتینی
انرژی461 کالری
چربی16.3 گرم
چربی اشباع2 گرم
کربوهیدرات71.1 گرم
شکر1.5 گرم
فیبر2.3 گرم
پروتئین6.4 گرم
نمک0.7 گرم

 

منبع : http://lifepro.ir

عرق گشنیز ارگانیک دارامان 850 سی سی


گشنیز گیاهی است علفی و یک ساله, به رنگ سبز که ارتفاع آن تا 80 سانتی متر نیز می رسد. برگ های آن به دو شکل ظاهر می شوند. آنهایی که در قاعده ساقه وجود دارند به شکل دندانه دار و دیگری در طول ساقه که باریک و نخی می شود. قسمت مورد استفاده گیاه, ساقه, برگ و میوه آن است. این گیاه بومی جنوب غرب آسیا و غرب تا شمال آفریقاست و دارای طبیعت سرد و خشک است. گشنیز حاوی ویتامین آ, ویتامین ث, ویتامین ب 6, آهن, منیزیم, کلسیم, پتاسیم و فیبر است. گیاه گشنیز بهبود دهنده عمل گوارش بوده و به هضم غذا کمک می کند همچنین تحقیقات انجام شده نشان می دهد مصرف این گیاه منجر به دفع آلومینیوم و سرب می شود.

خواص عرق گشنیز :
1.    پیشگیری از بروز نفخ و سوء هاضمه
2.    مؤثر در رفع علائم یائسگی
3.    مؤثر در درمان بواسیر, دیابت و خون ریزی داخلی
4.    خواب آور بوده و باعث شادی و نشاط می شود
5.    ضد تشنج و ضد باکتری و کرم می باشد
6.    تقویت کننده قلب, مغز و کبد
7.    کاهش فشار خون و جلوگیری از ناراحتی های معده
8.    مفید برای رفع خستگی و تقویت اعصاب


منبع : http://lifepro.ir

عرق کرفس ارگانیک دارامان 850 سی سی


کرفس گیاهی است علفی, به ارتفاع 20 تا 60 سانتی متر که ساقه‌ای منشعب دارد, برگ‌های ضخیم آن شفابخش و گل‌های کوچک آن به رنگ سفید و یا سفید مایل به سبز است. در کرفس ویتامین‌های آ, ب, ث و املاح سدیم ‌ پتاسیم و فسفر نهفته است. مهم‌ترین نوع دارویی کرفس, کرفس آبی یا کرفس مرداب است که به طور خودرو در کنار مرداب‌ها می‌روید. نوع دیگر آن کرفس عطری است که به علت داشتن عطر زیاد به کرفس مشک معروف است. هورمون‌های گیاهی موجود در کرفس به همراه روغن‌های ضروری آن نه تنها طعم معطری به کرفس می‌دهند, بلکه در کنار بقیه املاح و ویتامین‌ها کرفس را به معجونی تبدیل می‌نمایند که در حقیقت می‌تواند داروی هر دردی باشد.

خواص عرق کرفس :
1.    درمان روماتیسم و نقرس
2.    پیشگیری از رشد تومورهای سرطانی
3.    برطرف کننده عفونت مجاری ادرار
4.    از بین برنده بوی بد دهان
5.    کاهش فشار خون و کلسترول
6.    تقویت حافظه و افزایش قدرت یادگیری
7.    تقویت لثه ها و پیشگیری از بروز بیماری اسکوربوت
8.    درمان بیماری های حصبه, پیسی و برص


منبع : http://lifepro.ir

شربت انار ارگانیک 650 گرمی نارنی

انار درختی کوچکی است که ارتفاع آن تا 6 متر می رسد. این درخت بومی ایران و مناطق مجاور آن است و معمولاً در مناطق نیمه گرمسیری می روید. میوه این درخت حاوی مقدار زیادی ویتامین C، اسیدهای آلی و مواد قندی است که مصرف آن برای سلامت بدن بسیار سودمند می باشد. حتی از ریشه و ساقه درخت انار به دلیل ترکیبات تاننی و آلکالوئیدش، برای رفع انگل های روده استفاده می کنند. همچنین از انار برای درمان ورم های داخلی بدن از جمله ورم کبد، کلیه و سایر اجزای سیستم گوارشی بسیار مفید است. از میوه انار محصولات و فراورده های بسیار زیادی تولید می شود. از جمله میتوان به رب انار، آب انار، لواشک انار، مربای انار، سرکه انار و شربت انار اشاره داشت. شربت انار همانند آب انار به عنوان نوشیدنی خون سازی و تصفیه کننده خون، بهترین دارو تقویتی برای کلیه ها می باشد. همچنین این نوشیدنی در کاهش استرس، کاهش فشار خونو پیشگیری از سرطان و افزایش اشتهاء نقش بسیار موثر دارد. مصرف شربت انار برای افرادی که دارای مشکلات گوارشی و رفلاکس معده هستند، بسیار مفید و سازگار است. جدول زیر ارزش غذایی 100 میلی لیتر آب انار را نشان می دهد.

ارزش غذایی 100 میلی لیتر شربت انار

ماده

مقدار

انرژی38 کالری
پروتئین0/4 گرم
چربی0/3 گرم
مواد نشاسته ای10 گرم
کلسیم4 گرم
سدیم3 میلی گرم
پتاسیم260 میلی گرم
آهن0/5 میلی گرم
ویتامین B10/2 میلی گرم
ویتامین B20/03 میلی گرم
ویتامین B30/02 میلی گرم
ویتامین C4 میلی گرم

 

از جمله خواص دیگر شربت انار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مضرات:

  •  افرادی که مزاج سرد دارند در خوردن فراوده های انار افراط نکنند. این افراد با زیاده روی در مصرف فراوده های انار دچار سستی معده و نفخ می شوند. این افراد می توانند این محصولات را با زنجبیل بخورند. 

آب انار ارگانیک 1 لیتری نارنی

انار درختی کوچکی است که ارتفاع آن تا 6 متر می رسد. این درخت بومی ایران و مناطق مجاور آن است و معمولاً در مناطق نیمه گرمسیری می روید. میوه این درخت حاوی مقدار زیادی ویتامین C، اسیدهای آلی و مواد قندی است که مصرف آن برای سلامت بدن بسیار سودمند می باشد. حتی از ریشه و ساقه درخت انار به دلیل ترکیبات تاننی و آلکالوئیدش، برای رفع انگل های روده استفاده می کنند. همچنین از انار برای درمان ورم های داخلی بدن از جمله ورم کبد، کلیه و سایر اجزای سیستم گوارشی بسیار مفید است. از میوه انار محصولات و فراورده های بسیار زیادی تولید می شود. از جمله میتوان به رب انار، آب انار، لواشک انار، مربای انار اشاره داشت. آب انار به عنوان نوشیدنی خون سازی و تصفیه کننده خون، بهترین دارو تقویتی برای کلیه ها می باشد. همچنین این نوشیدنی در آب کردن چربی های اضافی بدن، کاهش استرس، کاهش فشار خون و پیشگیری از سرطان سینه نقش بسیار موثر است. جدول زیر ارزش غذایی 100 میلی لیتر آب انار را نشان می دهد.

ارزش غذایی 100 میلی لیتر آب انار

ماده

مقدار

انرژی38 کالری
پروتئین0/4 گرم
چربی0/3 گرم
مواد نشاسته ای10 گرم
کلسیم4 گرم
سدیم3 میلی گرم
پتاسیم260 میلی گرم
آهن0/5 میلی گرم
ویتامین B10/2 میلی گرم
ویتامین B20/03 میلی گرم
ویتامین B30/02 میلی گرم
ویتامین C4 میلی گرم

 

از جمله خواص دیگر آب انار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

مضرات:

  •  افرادی که مزاج سرد دارند در خوردن انار افراط نکنند. این افراد با زیاده روی در مصرف انار دچار سستی معده و نفخ می شوند. این افراد می توانند انار را با زنجبیل بخورند. جوشانده پوست درخت و ریشه انار ممکن است باعث سرگیجه و استفراغ شود و باید در مصرف آن احتیاط نمود و زیر نظر پزشک از این موارد استفاده نمود.