دارچین از ادویه جات بسیار پرکاربرد در تعداد زیادی از خوراکی ها می باشد. دارچین بعد از فلفل و زردچوبه یکی از پرمصرف ترین ادویه های معطر و مطبوعی است که طعم آن ابتدا در دهان ملایم و کمی شیرین و به تدریج تند و سوزاننده میشود اما این خوراکی فقط ادویه نبوده و خواص و فواید درمانی نیز دارد. دارچین طبعی گرم و خشک دارد و دارای خاصیتتقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری هاست و حتی میتوان گفت که اثری مشابه پنی سیلین و آنتی بیوتیک دارد. مواد موجود در دارچین میتواند از ابتلا به بیماری آلزایمر پیشگیری کرده و یا سرعت پیشرفت این بیماری را کم نماید.
10 گرم دارچین حاوی:
خواص دارچین عبارتند از:
1. در درمان سرماخوردگی, اسهال و استفراغ مؤثر است
2. تقویت معده و درمان اختلالات گوارشی
3. کنترل دیابت
4. تقویت کننده قوای جنسی
5. از بین برنده بوی بد دهان
6. تقویت بینایی
7. ضد سرفه های مرطوب و ضد گرفتگی کلیه
8. مؤثر در درمان دردهای عضلانی