لپه ارگانیک آبگینه 900 گرمی

لپه از گروه حبوبات, یک گیاه دو لپه ای است و در خانواده نخود جای می گیرد. مصرف لپه, چه سبز یا زرد, برای سلامتی انسان بسیار مفید است. لپه که از طریق پوست کندن، نصف کردن, و خشک شدن دانه‌های نخود معمولی یا نخود فرنگی به دست می‌آید,  سرشار از فیبر, پروتئین, و ویتامین‌ها و مواد معدنی بسیاری است و همچنین حاوی مقدار اندکی چربی می باشد. می‌دانید که حبوبات ارزش غذایی بسیار بالایی دارند و مناسب‌ترین جایگزین برای گوشت هستند زیرا علاوه بر پروتئین, مقداری نشاسته هم دارند که می توانند هم انرژی بدن و هم پروتئین مورد نیاز را تأمین کنند. لپه منبع غنی از فیبر است به همین دلیل برای پیشگیری از یبوست توصیه می‌شود و احتمال ابتلا به بیماری‌های روده را کاهش می‌دهد و درکاهش وزن نیز موثر است به طوریکه مصرف مقدار اندکی از این ماده‌ی خوراکی باعث می‌شود به مدت طولانی‌تری احساس سیری کنید.
 


ارزش غذایی لپه در 100 گرم

انرژی340 کیلو کالری
کربوهیدرات60 گرم
قند8 گرم
چربی1 گرم
فیبر رژیمی26 گرم
پروتئین25 گرم
آهن4 میلی گرم
ویتامین ب 10/7 میلی گرم
ویتامین ب 51/7 میلی گرم
ویتامین ب 9274 میکرو گرم

 

خواص لپه :

  1. کاهش کلسترول خون و کاهش بیماری های قلبی و عروقی
  2. پیشگیری از یبوست و کاهش ابتلا به بیماری های روده
  3. کاهش وزن
  4. بهبود سلامت قلب
  5. تقویت قوای جسمانی و جنسی
  6. رفع کم خونی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.