آبغوره ارگانیک دارامان

آبغوره مایعی است که از میوه نارس انگور (غوره) گرفته می شود و دارای طبع سرد می باشد. این مایع به دلیل طعم ترشش برای ساخت انواع چاشنی و ترشی مورد استفاده قرار می گیرد. آبغوره به دلیل حاوی داشتن اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک و قند ارزش درمانی بسیار زیادی دارد، از جمله می توان به مواردی چون بهبود در هضم غذاهای چرب و سنگین، کاهش چربی خون، پیشگیری از چاقی مفرط، تقویت کبد، افزایش سلامت پوست بدن اشاره کرد. از طرفی آبغوره سرشار از پتاسیم می باشد که به موجب وجود این ماده معدنی، در بهبود رماتیسم و درد سیاتیک بسیار موثر می باشد. جدول زیر ارزش غذایی موجود در آبغوره را نشان می دهد.

 

ارزش غذایی 100 میلی لیتر آبغوره
انرژی11 کالری
چربی0.7 گرم
سدیم1 میلی گرم
پروتئین0.7 گرم

 

از جمله دیگر خواص موجود در آبغوره عبارت است از:


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.