رب انار ارگانیک 330 گرمی نارنی

انار درختی کوچکی است که ارتفاع آن تا 6 متر می رسد. این درخت بومی ایران و مناطق مجاور آن است و معمولاً در مناطق نیمه گرمسیری می روید. میوه این درخت حاوی مقدار زیادی ویتامین C، اسیدهای آلی و مواد قندی است که مصرف آن برای سلامت بدن بسیار سودمند می باشد. حتی از ریشه و ساقه درخت انار به دلیل ترکیبات تاننی و آلکالوئیدش، برای رفع انگل های روده استفاده می کنند. همچنین از انار برای درمان ورم های داخلی بدن از جمله ورم کبد، کلیه و سایر اجزای سیستم گوارشی بسیار مفید است. از میوه انار محصولات و فراورده های بسیار زیادی تولید می شود. از جمله میتوان به رب انار، آب انار، لواشک انار، مربای انار اشاره داشت. رب انار ترکیبی از آب انار، شکر و آبلیمو است که خواص مشابه به آب انار را دارا می باشد. از این رو رب انار به عنوان بهترین چاشنی تقویتی برای کلیه ها و سیستم گوارشی می توان در غذا استفاده کرد. همچنین آنتی اکسیدان فراوان در رب انار موجب کاهش استرس، کاهش فشار خون و پیشگیری از سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن نقش بسیار موثر می شود. جدول زیر ارزش غذایی 100 گرم رب انار را نشان می دهد.

ارزش غذایی 100 گرم رب انار
انرژی290 انرژی
کربوهیدرات74.7 گرم
چربی0.1 گرم
کلسیم205 میلی گرم
آهن4.7 میلی گرم
منزیم242 میلی گرم
فسفر31 میلی گرم
پتاسیم1.4 میلی گرم
سدیم37 میلی گرم
روی0.3 میلی گرم
منگز1.5 میلی گرم

 

از جمله فواید دیگر رب انار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مضرات:

  •  افرادی که مزاج سرد دارند در خوردن رب انار افراط نکنند. این افراد با زیاده روی در مصرف رب انار دچار سستی معده و نفخ می شوند.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.