عرق بهار نارنج ارگانیک 1 لیتری دارامان

بهار نارنج به شکوفه درخت نارنج گفته میشود که از آن فراوده های متنوعی چون عطر، انواع اسناس خوشبو، عرقیجات،نوشیدنی های فصلی، مربا و … تهیه میشود. عرق این شکوفه، دارای طبعی گرم با خواص دارویی بسیار زیاد برای بدن میباشد. شاید بتوان مهمترین خاصیت دارویی این محصول را تقویت سیستم عصبی، ضد هیجان و آرامش بخشی و کاهش سر دردهای میگرنی عنوان کرد. همچنین عرق بهار نارنج در تقویت سیستم گوارشی و معده، کاهش اضطراب و تپش قلب نقش بسزایی دارد. علاوه بر این موارد از عرق بهار نارنج میتوان در درمان دردهای طولانی مدت شکمی، نفخ، سوء هاضمه، فشارهای عصبی سیستم گوارشی استفاده کرد. این نوشیدنی مقوی دارای آنتی اکسیدان های فراوانی است که موجب دارا بودن خاصیت ضد آلرژی، ضد سرطانی، ضد التهابی و تقویت سیستم ایمنی بدن میشود. جدول زیر ارزش غذایی موجود در نارنج را نشان میدهد:

ارزش غذایی 100 گرم نارنج
انرژی14 کالری
ویتامین A1.2 میلی گرم
ویتامین E0.06 میلی گرم
ویتامین B10.02 میلی گرم
ویتامین B20.01 میلی گرم
ویتامین B60.01 میلی گرم
ویتامین C21 میلی گرم
کلسیم6 میلی گرم
فسفر4.8 میلی گرم
پتاسیم114 میلی گرم

 

از دیگر خواص موجود در عرق بهار نارنج عبارت است از:


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.