دمنوشها و جوشاندههای گیاهی, نوشیدنیهایی هستند که اغلب افراد, نوشیدن آنها را زمانهایی مناسب حالشان میدانند که بیماری خاصی دارند و از دردی رنج میبرند یا استرس و اضطراب و تنش روحی، آرام و قرارشان را گرفته است. بیشتر ادویهها, میوهها, برگ, ساقه یا ریشه گیاهان را می توان خشک و پودر کرد و برای تهیه دمنوش استفاده کرد. در این روش گیاه را کوبیده و در آب جوشیده شده به مدت 15 تا 20 دقیقه در حالی که در ظرف بسته است, روی بخار ملایم قرار می دهند و بعد صاف می کنند. دمنوش های میوه ای ترکیبی است از میوه و گیاهان خشک مفید و مؤثر که به دقت انتخاب و با فرمول منحصر به فردی بر پایه طعم, خواص و فرهنگ بومی هر کشور تهیه می گردند. اغلب دمنوشهای میوهای طعم و بوی تند و در تماس با آب جوش, رنگی قوی دارند. اگر این طعم و رنگ بیش از حد باشد به تقلبی بودن آن شک کنید. دمنوش میوهای در مقایسه با دمنوش گیاهی ویتامین بیشتری دارد, غنی از آنتیاکسیدان است و به افزایش سطح ایمنی بدن کمک میکند و مقوی اعصاب می باشد. دمنوش میوه ای Candied Ginger دارای ﻃﻌﻢ ﻋﺠﯿﺐ و ﻟﺬت ﺑﺨﺶ ﻣﯿﻮه ای و ﺗﻨﺪ می باشد. این دمنوش میوه ای ترکیبی از ﻫﯿﺒﯿﺴﮑﻮس, ﺗﮑﻪ ﻫﺎی زﻧﺠﺒﯿﻞ, ﺗﮑﻪ ﻫﺎی اﻧﺒﻪ, ﺗﮑﻪ ﻫﺎی ﺳﯿﺐ, ﻣﯿﻮه ﺑﻮﺗﻪ رز و ﺗﮑﻪ ﻫﺎی ﺳﯿﺐ می باشد. این دمنوش ترکیبی است ﺑﺴﯿﺎر ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮای ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ دوﺳﺘﺪار ﻃﻌﻢ ﺗﻨﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ.
خواص دمنوش میوه ای Candied Ginger:
1. کم کردن فشار خون و غلظت خون
2. ضد سرماخوردگی
3. کمک به عملکرد مطلوب کبد
4. انرژی زا و برطرف کننده خستگی
5. درمان حالت تهوع